Siirry pääsisältöön

Näin osallistut

Aloita valitsemalla sadan lastenkirjan joukosta kirja tai kirjoja. Tutustu kirjaan ja sen jälkeen voit antaa oman arviosi siitä joko verkossa tai tulostettavalla lomakkeella.

Anna lukemallesi kirjalle pisteitä asteikolla 1 = Huono, 2 = Tylsä, 3 = Ihan ok,  4 = Hyvä, 5 = Loistava

Kirjoista voi antaa palautetta 10.12.2017 asti.

Voit myös suorittaa Satudiplomin lukemalla 10 kirjaa tältä listalta tai Helmet-Satudiplomilta.


"Yhteinen satu" -valokuvanäyttelyyn osallistuminen


Voit lähettää meille myös oman satukuvasi teemalla "Yhteinen satu". Lähetettyjä valokuvia tullaan käyttämään Vantaan kaupunginkirjaston ja varhaiskasvatuksen eri julkaisuissa mm. julisteissa ja sosiaalisessa mediassa. Satumaisimmat kuvat palkitaan, joten voit halutessasi jättää myös omat yhteystietosi. Julkaistavien kuvien yhteydessä ilmoitetaan kuvaajan nimi, mikäli se on ilmoitettu. Tulemme käyttämään myös valokuvia, joihin ei ole ilmoitettu kuvaajan nimeä.

Lähetä kuva tästä.

Täältä voit tulostaa infokirjeen ja julisteet:
Infokirje suomeksi
Suomenkielinen juliste
Englanninkielinen juliste
Ruotsinkielinen juliste


Luetaan yhdessä!
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sata lastenkirjaa

100 suomalaista lastenkirjaa on Vantaan varhaiskasvatuksen ja kirjaston yhteinen Suomi 100 juhlavuoden tempaus. Tällä sivustolla voit tutustua sataan tempaukseen valittuun suomalaiseen lastenkirjaan ja antaa niille pisteitä sen mukaan mitä pidit kirjasta. Tempaus käynnistyy 1.9.2017 ja päättyy 10.12.2017. Joulukuussa tiedämme mitkä ovat kymmenen suosituinta lastenkirjaa Vantaalla. Tule mukaan satujen ja tarinoiden maailmaan. Samalla voit suorittaa upean Satudiplomin lukemalla kymmenen kirjaa listalta tai Satudiplomista. Suoritusohjeet löytyvät lukudiplomi.fi-sivustolta . Sata suomalaista lastenkirjaa Verkossa täytettävä arviointilomake Tulostettava kirjojen arviointilomake